Rolex Cosmos was replica watches uk born in 1963, designed rolex replica to meet the timing needs of replica watches professional endurance racing breitling replica drivers.
Om GlobaCon | GlobaCon

Om GlobaCon

GlobaCon er en virksomhed med speciale inden for Microsoft C5.

GlobaCon er etableret i 2008 af Bent Pedersen, som efter mange års erfaring hos nogen af Danmarks største C5 forhandlere, besluttede sig for at starte sit eget firma.

Vores mål er at yde den bedste service og optimale rådgivning, når det gælder udvikling og vedligeholdelse af vores kunders IT-løsninger.

Microsoft Certified Technology Specialist

Microsoft Certified Business Management Solutions Specialist
GlobaCon er Microsoft Certified Technology Specialist, hvilket betyder at vi skal have mindst en medarbejder der er certificeret i Microsoft C5.

 

Det siger vores kunder om os

“Vi benytter GlobaCon til Microsoft C5 opgaver, som implementering af nye programmer og moduler, kunde opstarts hjælp, programmering, rapport tilretninger, konvertering af data og C5 SQL. Vi overlader trygt opgaverne i GlobaCon’s hænder og får kun gode og rosende tilbagemeldinger fra vores kunder.”
Jesper Pedersen, DDB DATA ApS
“Globacon har udført både små og større opgaver for os. Samarbejdet er præget af en direkte og professionel kommunikation, og Globacon kommer altid med gode og veludtænkte løsningsforslag til vores opgaver og problemstillinger. Vi fornemmer altid et oprigtigt engagement i løsningen af vores opgaver.”
Martin Knudsen, Dragons Lair Online
Vi har i samarbejde med GlobaCon fået løst flere opgaver i forbindelse med vores Microsoft C5. GlobaCon har leveret gode løsninger på de problemstillinger vi har haft.”
Martin Bedsted, Salonsupport.dk A/S
”GL consult benytter Globacon som freelance C5 udvikler samt rådgiver i forbindelse med diverse SQL opgaver. Globacon sætter en ære i at løse opgaverne, så der er fuld tilfredshed. Både vores kunder og GL consult er meget tilfredse med samarbejdet.”
Gitte Lützen, GL Consult
“Fleksibel samarbejdspartner – bliver ved indtil problemet er løst – mange gode speciel løsninger”
Preben Ladefoged, Ladefoged IT