Rolex Cosmos was replica watches uk born in 1963, designed rolex replica to meet the timing needs of replica watches professional endurance racing breitling replica drivers.
Time@Web | GlobaCon
Project Description

Time@Web er et tidsregistrering system, som er praktisk både for medarbejderen og for arbejdsgiveren. Via tidsregistreringen taster medarbejderen sine egne arbejdstimer ind og registrere tidsforbrug fra start til slut på hvert projekt. På den måde slippes der for tvivl omkring forbrugt arbejdstid og der kan faktureres mere præcist til kunderne, hvilket gerne skulle medvirke, at der ikke er tid der ikke bliver faktureret.

Ligeledes bliver det nemmere at holde styr på fravær ved udtræk af en liste over samlet fravær på hver enkelt medarbejder.

Med Time@Web ordrestyring kan du nemt og overskueligt få en detaljeret udskrift af ordresedler, arbejdssedler og få adgang til varedatabaser fra flere forskellige leverandører. Har man både tidsregistrering og ordrestyring får du nemt det fulde overblik over forbrugte materialer og timer for hvert enkelt projekt.

Time@Web kalenderen kan tilgås fra internettet og er derfor altid tilgængelig, bare du er i nærheden af en pc med internetforbindelse. Du kan selv bestemme, hvordan kalenderens layout skal være. Du kan booke møder, aftaler og planlægge for alle medarbejdere og se, hvor mange aftaler den enkelte medarbejder har den enkelte dag og samlet på hele ugen.

I forhold til Microsoft Dynamics C5 kan vi levere en integration, der gør det muligt at importere tids- og materiale forbrug direkte ind på ordre i ordrekartoteket. Ordre der importeres kan enten have fået et ordrenummer fra Time@Web eller de kan få et ordrenummer ud fra nummerserien i Microsoft C5.

Ved at benytte integrationen til Microsoft C5 elimineres taste arbejdet og muligheden for tastefejl, når man vil gøre ordrene klar til fakturering. Det vil sige, at det bliver nemmere og hurtige at fakturere kunden ud fra data, der er tastet ind i Time@Web.

Time@Web integration

2.699